Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost închis după ce a comis a 517-a infracțiune. „Are cel mai prost și lung cazier”. Cum a fost posibil

Un bărbat a fost închis după ce a fost prins încercând să fure de mai multe ori dintr-un restaurant din Cardiff, Țara Galilor.  

Avocatul a spus despre el că are „cel mai prost cazier” pe care l-a văzut. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, pe nume Andrew Davies, are în cazier 517 infracțiuni. Acesta a fost abia acum închis.

Bărbatul are probabil cel mai lung cazier judiciar din Țara Galilor, scrie DailyStar. El a fost prins de nenumărate ori furând alcool din magazine.

Ultima oară bărbatul a furat trei sticle de vodcă de 30 de lire sterline din barul unui restaurant. El s-a întors la locul faptei trei zile mai târziu, dar nu înainte să dea o raită printr-un magazin de haine – a furat cinci jachete sport în valoare totală de 225 de lire sterline și patru tricouri în valoare de 300 de lire sterline.

Pe 28 octombrie, acesta s-a furișat într-un restaurant, dar a fugit când a fost văzut de un angajat. Câteva minute mai târziu, acesta a încercat să intre din nou în restaurant, dar a fost oprit. Bărbatul a mers apoi la un magazin de haine ca să fure.

Citește și
politist oradea
Cine este femeia care l-a ajutat pe polițistul din Oradea să dea spargerea în casa unui om de afaceri

În fața instanței, Davies, din Butetown, a recunoscut că a comis o spargere, o tentativă de spargere și trei furturi. El are în cazier 517 infracțiuni, dintre care 355 legate de furt.

„Sunt primul care recunoaște că are un cazier atroce. Are probabil cel mai prost cazier pe care l-ați văzut vreodată. Recunoaște că este un cazier îngrozitor și că nu poate fi scuzat. Viața lui a fost distrusă de dependență și, din păcate, a fost dependent de heroină încă din copilărie”, a spus avocatul său, Oliver Jenkins.

Avocatul său susține că sora bărbatului a murit de cancer pulmonar și că el a fost profund afectat de această pierdere.

„Din nefericire, pierderea surorii sale a declanșat o recidivă și toate aceste infracțiuni au avut loc într-o perioadă de trei zile, când el se confrunta cu acest lucru. Ea era singurul membru al familiei care îi mai rămăsese", a argumentat el.

Bărbatul a fost încarcerat pentru 10 luni. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult