Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a fost desfigurat de colegii de celulă pentru că a violat o fetiță

Un bărbat de 50 de ani, condamnat pentru că a violat o fetiță de 4 ani, a fost desfigurat în bătaie de colegii de celulă, în timp ce-și aștepta sentința.

 

Jonathan Byram, de 50 de ani din orașul britanic Leeds, se afla după gratii, așteptându-și sentința pentru viol, când ceilalți bărbați din celulă au început să-l bată cu bestialitate, drept răzbunare pentru faptele sale. Rănile sale sunt vizibilie într-o fotografie făcută în închisoare, imediat după atac. 

Avocatul său a confirmat că pedofilul are „o viață grea în închisoare fiind bătut de colegii de celulă”, citează Daily Mail.

Byram a fost condamnat la 11 ani de închisoare, după ce a legat o fetiță de patru ani, la ochi, cu o cravată, apoi a agresat-o sexual. Fetița a povestit despre ororile prin care a trecut unei rude care a depus o plângere la poliție. Potrivit autorităților, pedofilul a mai fost condamnat pentru agresiune.

Citește și
vatra dorna, fetita, jandarm, spay, lacrimogen
Medicii au primele concluzii în cazul bărbatului din Vatra Dornei, mort după un incident

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult