Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a făcut infarct după ce fiul său și-a prins brațul într-un utilaj agricol. Un alt băiat îi murise tot pe câmp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit fulgerător pentru un bărbat de 63 ani dintr-o localitate din Cluj. După ce fiul sau și-a prins brațul într-un utilaj agricol, omul s-a dus să îl ajute, însă când l-a văzut pe băiat rănit s-a speriat atât de tare încât a făcut infarct.

Zeci de minute, medicii ajunși acolo au încercat să-l resusciteze, însă degeaba, bărbatul nu și-a mai revenit.

Tragedia s-a petrecut, marți, după lăsarea întunericului, în localitatea Tureni. Oamenii erau pe câmp la cules de porumb, iar după o zi întregă de muncă la un moment dat unul dintre utilaje ar fi cedat. Fiul bărbatului care era și el acolo a mers să vadă ce s-a întâmplat și, într-un moment de neatenție, și-a prins brațul între mecanismele utilajului. Strigătele de ajutor i-a alarmat pe cei care erau cu el, iar oamenii au sunat după ajutoare.

Andreea Vișan, purtător de cuvânt IPJ Cluj: “Un bărbat în vârstă de 40 de ani a suferit leziuni corporale după ce și-ar fi prins brațul în mecanismul unui utalilaj. Până la sosirea echipajelor medicale în ajutorul acestuia au intervenit persoane prezente în acel loc. Tatăl tânărului a sărit și el să își ajute fiul. Însă, când l-a văzut cu mâna prinsă în utilaj, i s-a făcut rău”.

“I-a prins haina și l-a tras de i-a smuls mâna… Tatăl fiind și suferind cardiac normal că a făcut un atac de panică, ar fi făcut infarct”, a spus un bărbat.

“Motoarele nu te iartă, ce să facem, asta este… Am auzit de dimineață… Trist, nici nu am cuvinte… Foarte mare păcat pentru că este o familie foarte bună. Sunt oameni buni…”, a declarat o femeie.

Din nefericire, familia este la a doua tragedie de acest fel. În urmă cu doi ani a avut loc un alt eveniment mult mai grav, în care un alt fiu, aflat la muncă pe câmp, a murit accidentat tot de un utilaj agricol.

“Tot așa pe câmp, nu știu cu ce utilaj a lucrat, dar tot așa…Doamne-ferește, Dumnezeule mare! Am rămas încremenită”, a spus o vecină.

“A avut necazuri multe… Și nevasta a murit tot acum doi ani de zile… Parcă ceva făcătură acolo…”, a comentat un vecin.

Tânărul care și-a prins acum brațul în utilaj, a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter, iar medicii au reușit să îi stabilizeze.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult