Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiețel de 4 ani a căzut de la zeci de metri înălțime. Cum a supravieţuit

Un băiețel în vârstă de 4 ani din Nonthaburi, Thailanda, a supraviețuit miraculos după o căzătură groaznică de 30 de metri înălțime. Norocul lui a fost că a aterizat pe un stand de alimente care a atenuat impactul.

Băiețelul se juca împreună cu fratele lui când a alunecat peste balustrada blocului în care locuia și a căzut de la 30 de metri înălțime direct pe un stand de alimente. În cădere, a plonjat printr-un cort și a aterizat pe o masa de plastic pe care a făcut-o bucăți. Potrivit DailyMail, în urma căzăturii băiatul s-a ales doar cu câteva zgârieturi și vânătăi. El este ținut sub observație la spital, dar se pare că starea sa de sănătate este stabilă.

Nai Kittisak, martor al întâmplării, a declarat: „Stăteam la intrare, apoi am auzit zgomotul unui obiect care s-a prăbușit printre crengile unui copac și a lovit solul.”

Colonelul de poliție Pongchakree Reechakarunpong a transmis: „Am primit un raport de la spital că băiatul este în regulă, nu are oase rupte. Medicul va verifica dacă există răni interne, dar nu cred că are vreo leziune gravă”.

Părinții băiatului nu au fost identificați de către poliție.

Citește și
dambovita, cornesti, tei, cazut, barbat, mort,
Un pensionar de 72 de ani, operat, s-a urcat în tei să culeagă flori. Căzătura i-a fost fatală

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult