Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 9 ani, rănit cu un cuțit de tatăl său, după ce copilul a sărit să-şi apere mama

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz dramatic lângă Bârlad. Un băiat de 9 ani a fost rănit cu o armă albă chiar de tatăl său, după ce bietul copil a sărit să-şi apere mama. În urma acestui episod cumplit, cel mic a ajuns la spital.

Şi sora lui mai mare a fost internată pentru consiliere psihologică. Poliţiştii îl cercetează pe tată pentru violenţă în familie şi au emis pe numele lui un ordin provizoriu de restricţie.

În timp ce părinţii se certau, tatăl s-a repezit înspre mama copiilor cu un cuţit. Speriat, fiul celor doi a sărit să o apere.

În tot acest timp, sora băiatului a sunat imediat la 112.

Dr. Dan Ungureanu, medic la Ambulanța Vaslui: „Echipajul medical a acordat primul ajutor acestui copil, l-a pansat, l-a perfuzat, iar apoi l-au transportat la spitalul din Bârlad pentru investigaţii suplimentare. Ulterior, în cursul nopţii, copilul a fost transportat la spitalul din Iaşi pentru îngrijiri de specialitate”. Sora băiatului rănit a fost şi ea internată într-un centru pentru Protecţia Copilului pentru evaluare şi consiliere psihologică.

Bogdan Gheorghiță, IPJ Vaslui: „În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Împotriva unui bărbat de 58 de ani a fost emis un ordin provizoriu de protecţie”.

Citește și
Mamă și fiică din Mioveni, internate la terapie intensivă după ce au fost bătute de soț. Ce a spus femeia
O mamă din Mioveni și fiica ei de 13 ani, internate la terapie intensivă după ce au fost bătute de soț

Din păcate, în această familie s-au mai făcut anchete sociale. Cei doi fraţi au fost instituţionalizaţi anul trecut, până când responsabilii au decis că pot să se întoarcă acasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult