Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele, după ce i s-a interzis accesul la internet

Un băiat de 15 ani și-a ucis părinții și fratele, după ce i-au interzis accesul la internet din cauza situației sale școlare. Tragicul eveniment s-a produs în localitatea spaniolă Elche, potrivit Marca.

Autoritățile au transmis că băiatul a trăit cu cadavrele în casă timp de trei zile, până când rudele au mers în locuința sa și au descoperit tragedia.

Băiatul de 15 ani a fost arestat la Elche, iar autoritățile spun că acesta și-a ucis prin împușcare părinții și fratele în vârstă de 10 ani. Se presupune că băiatul ar fi fost certat de părinții săi din cauza notelor slabe de la școală, au confirmat surse din cadrul poliției.

Din această cauză, părinții i-ar fi interzis accesul la internet, iar tânărul a luat o pușcă de vânătoare și și-a ucis cele trei rude. Ar fi fost pedepsit astfel pentru că ar fi rămas corigent la cinci materii și ar fi refuzat să își îndrepte situația slabă de la școală.

Această triplă crimă a avut loc marțea trecută într-o locuință din cartierul Algoda din municipalitatea Elche.

Citește și
crima dolj
Un bărbat și-a omorât iubita, apoi s-a sinucis, în Dolj. Fiul femeii a descoperit trupurile în casă

Adolescentul și-a împușcat mai întâi mama, apoi și-a împușcat fratele și tatăl cu aceeași armă. Apoi, el a dus cele trei cadavre în depozitul casei.

După ce a denunțat cele întâmplate, tânărul a mărturisit faptele la secția de poliție din Elche, unde a fost reținut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult