Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un băiat de 13 ani a dispărut după ce s-a aventurat într-un râu fără să știe să înoate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de 13 ani a fost căutat ore în şir, joi, în judeţul Iaşi, după ce a fost înghiţit de apele unui râu.Cu toate că nu ştia să înoate, băiatul s-a aventurat în apă şi a fost luat de curenţi.

Pe timpul nopţii pompierii au întrerupt căutările, însă vineri au revenit la locul incidentului şi continuă operaţiunea.

Numai în ultimele două săptămâni, în judeţul Iaşi, alte cinci persoane au murit înecate .

Băiatul în vârstă de 13 ani a fost trimis de tatăl său cu căruţa după fan. S-a întâlnit însă cu mai mulţi copii lângă un râu, în comuna Ungheni şi, ca să se răcorească, a intrat în apă. Cum nu ştia să înoate a fost luat de curenţi, sub privirile neputincioase ale celorlalţi copii. Speriaţi, au fugit imediat să ceară ajutor.

La faţa locului au ajuns poliţiştii, dar şi pompierii care au început căutările cu o barcă pneumatică. După patru ore, salvatorii au chemat şi scafandri de la Botoşani să le dea o mână de ajutor.

Vestea s-a dus repede în sat şi localnicii au venit într-un suflet. Oamenii spun că în zonă au mai avut loc astfel de incidente.

Şansele că băiatul să fie găsit în viaţă sunt mici.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult