Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un argeșean și-a ucis prietenul la băutură. Ce le-ar fi spus martorilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă în comună Davideşti, din judeţul Argeş. Un bărbat de 61 de ani a fost găsit înjunghiat în casa unui consătean pe care obişnuia să-l mai ajute la treburi.

Suspectul s-a dovedit a fi chiar prietenul la care venise în vizită şi care era beat, când l-au încătuşat poliţiştii. Deocamdată, mobilul crimei nu a fost stabilit.

Crima a avut loc luni după-amiază, în casa unui bărbat de 61 de ani, din Davidești. Suspectul ar fi mărturisit totul unui vecin, care l-a sunat, întâmplător. Bărbatul nu l-a crezut, dar când s-a dus, totuşi, la el acasă, a descoperit victima fără suflare.

Potrivit unui martor, suspectul a spus apoi că "l-a omorât fiindcă l-a prins acasă la nevasta-sa, dar de unde, că nevasta lui era la serviciu".

La faţa locului au sosit, imediat, mai multe echipaje ale poliţiei, dar şi rudele suspectului şi sora victimei. Femeia spune că se întâlnise cu fratele ei cu puţin timp înainte de-a fi omorât.

Poliţiştii l-au reţinut imediat pe suspect, care nu a opus rezistenţă. Era în stare avansată de ebrietate şi când a fost verificat cu etilotestul, rezultatul a arătat 1,43 grame alcool pur în aerul expirat. Pentru omor, bărbatul risca până la 20 de ani de închisoare.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult