Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent a ucis două surori în urma unui "pact cu diavolul" pentru a câștiga la loterie

Danyal Hussein, un tânăr de 19 ani, a fost găsit vinovat pentru uciderea prin înjunghiere a două surori, ca parte a unui "pact diabolic" realizat pentru a câștiga la loterie.

El le-a ucis pe Bibaa Henry, în vârstă de 46 de ani, și pe Nicole Smallman, de 27 de ani, pe 6 iunie anul trecut. Cele două se aflau în parc pentru a sărbători ziua uneia dintre ele.

Danyal Hussein a declarat în instanță că s-a taiat și a folosit propriul sânge pentru a semna un acord cu un demon numit Lucifuge Rofocale, promițând că va sacrifica mai multe femei, iar în schimb el avea să câștige la loterie, conform Daily Mail

Într-un alt astfel de acord scris pe foi el își oferea propriul sânge pentru potență sexuală și pentru a o face pe o fată de la școala lui să se îndrăgostească de el.

“Acesta a fost un caz șocant care ne va rămâne în minte mulți ani de acum înainte, nu doar pentru modul îngrozitor în care au murit cele două femei, ci si prin prisma explicațiilor bizare ale lui Hussein că a trebuit să le sacrifice în schimbul unui câștig la loterie”, a declarat ofițerul care s-a ocupat de anchetă.

Citește și
Corbu
Un bărbat din Constanța a fost ucis, iar fiica sa violată de un bărbat care le-a intrat în casă

“A fost dificil pentru echipa mea să înteleagă cum un tânăr de 18 ani, cât avea atunci, a fost capabil de asemenea atacuri sălbatice”, a continuat el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult