Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un adolescent a dispărut în Siret. Nu a știut că aproape de mal apa crește la 4 metri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un adolescent de 15 ani din județul Suceava. Băiatul și-a pierdut viața în apele Siretului, lângă porțile unui baraj aflat în construcţie de peste 30 de ani.

Acesta și-a însoțit trei prieteni la pescuit, iar la un moment a intrat în apă să se răcorească, deși nu știa să înoate. Pompierii i-au căutat trupul neînsuflețit mai bine de o oră.

Pentru că afară era cald, băiatul de 15 ani a intrat în apă să se răcorească lângă porţile barajului. Nu a ştiut că la mică distanţă de mal adâncimea apei creşte brusc la 4 metri - şi a dispărut brusc sub apă. Nici prietenii lui nu ştiau să înoate, aşa că au început să strige după ajutor.

În zona unde a avut loc incidentul există un baraj început încă din 1986, dar construcţia nu a fost finalizată nici până acum. Deşi apele sunt foarte adânci acolo, nu exista niciun panou de avertizare cu "scăldatul interzis" sau cu alte pericole la care se expun cei care merg acolo.

La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii. Tânărul a fost căutat mai bine de o oră, iar după ce a fost scos la suprafaţă, medicii au început resuscitarea. Din păcate însă, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult