Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ucigaşul temutului interlop din Brăila a fost prins. Unde se ascundea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Anchetatorii l-au arestat pe principalul suspect în cazul crimei de la Brăila, unde un bărbat a fost găsit mort, pe marginea drumului, iar anchetatorii au constatat că fusese înjunghiat mortal.

Bănuit de crimă este un bărbat de 37 de ani, care a ajuns deja în Centrul de Reţinere al Inspectoratului de Poliţie Brăila. Poliţiştii l-au reţinut încă din seara în care s-a petrecut crima. Locuia la un prieten, la două porţi distanţă de locul unde a fost găsit trupul neînsufleţit al victimei.

La audierile care au durat până noaptea trecută, târziu, individul şi-a recunoscut fapta, aşa că a fost doar o formalitate emiterea unui mandat de arestare de 30 de zile pe numele lui, pentru infracţiunea de omor.

Ancheta a fost una simplă, pentru că atât victima, cât şi principalul suspect, fuseseră amendaţi de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice cu numai o oră înainte de momentul în care se presupune că a avut loc crima.

Victima, un bărbat de 41 de ani temut în cartier pentru că făcuse închisoare pentru furturi din locuinţa, a fost găsită noaptea fără suflare pe marginea drumului, în faţa unei porţi, într-un cartier de la periferia Brăilei.

Citește și
politia
O tânără din Târgovişte şi-a înjunghiat iubitul, din Bucureşti, în gât. De la ce a pornit totul

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult