Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trupul mumificat al unei femei, ținut într-un apartament peste 30 de ani. Descoperirea polițiștilor

O femeie din Ucraina a fost găsită de autorități trăind lângă corpul mumificat al mamei sale într-un apartament.

Autoritățile sunt de părere că femeia în vârstă de 77 de ani a ținut trupul fără viață al mamei sale într-un apartament devastat de gunoaie timp de cel puțin 30 de ani.

Polițiștii au găsit cadavrul așezat pe o canapea alături de de mai multe icoane, după ce au fost chemați de vecinii femeii. Corpul neînsuflețit era îmbrăcat într-o rochie albă, cu capul acoperit, cu o pereche de pantofi albaștri și șosete verzi, scrie Daily Mail.

Fiica ei, o femeie în vârstă, a fost găsită în viață, dar paralizată la ambele picioare. Ea a fost descoperită întinsă pe podea și avea nevoie urgentă de asistență medicală. În apartament nu exista apă, gaz sau electricitate.

Citește și
rau alba
Cadavrul unei femei în stare de putrefacție, zărit de un trecător pe malul unui râu

”Pentru a salva femeia în vârstă de 77 de ani, ofițerii au avut nevoie de ofițeri speciali pentru a sparge ușa apartamentului”, se arată într-un raport al poliției locale.

Femeia în vârstă de 77 de ani locuia singură și nu comunica cu vecinii săi. Mai mult decât atât nu deschidea niciodată ușa de la intrare, iar vecinii, dornici să o ajute, îi lăsau mâncare la ușă. Nimeni nu știa că femeia trăia în casă cu cadavrul mamei sale.

Corpul mumificat a fost scos din apartament și trimis la experții medico-legali, iar pensionara a fost internată în spital. O anchetă penală a fost deschisă în acest caz.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult