Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei tineri au pierit într-un accident. O decizie luată chiar înainte de tragedie le-a adus moartea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Trei tineri, unul de 24 de ani și ceilalți de numai 20 de ani, și-au pierdut viața într-un accident cumplit, produs în Bihor.

Mașina lor a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR, apoi autoturismul și cabina TIR-ului au luat foc. Numai șoferul camionului a reușit să se salveze din flăcări.

Cei trei prieteni mergeau împreună la un majorat şi pentru prima dată, proprietarul maşinii a lăsat pe altcineva să conducă pentru că el băuse un pahar cu vin.

Ianko Valicec, fratele proprietarului maşinii: "Mi-o dat mâna, mi-o strâns mâna şi-o zis că vrea să meargă undeva. Şi-o zis Dani Venter către el, zice 'Nu mă duc cu tine, că nu vreau să mor. Conducă altu.' O mers altu' şi i-o băgat sub TIR."

Citește și
accident dolj
Tată și cei doi copii ai săi, morți într-un accident. Apoi, hoții le-au jefuit casa

Martorii au povestit că şoferul, un tânăr de 20 de ani, începător, circula cu viteză, iar asfaltul era umed. Niciunul dintre cei trei tineri nu avea centură pusă.

Milan Valicec, tatăl proprietarului maşinii: "Ei o avut viteză, şi-o fost umed. N-o plouat de-atâta timp, şoseaua-i cu mâzgă, cum o plouat şi i-o scos afară din curbă, o avut viteză mare. Mi-o zis cineva, nu m-am uitat, zice că la 130 s-o oprit acul."

După impact, maşina tinerilor a luat foc şi a cuprins şi cabina tirului, de care s-au izbit cu viteză. Şoferul camionului, un bărbat de 40 de ani, a sărit la timp din vehicul şi s-a salvat.

Alexandru Venter, tatăl unei victime: "O venit acasă, o făcut baie, s-o schimbat şi-o zis că merg la suc. Atâta ne-o fost toată discuţia. Până azi-noapte când m-a sunat Milan, la 11:30, să merg că o murit pruncii amândoi."

O tragedie similară s-a petrecut duminică noapte şi în Dolj, în apropiere de Calafat. 4 persoane dintre cere doi copii de 10 şi 14 ani au pierit după ce maşina lor s-a lovit de un tir.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult