Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Trei adolescenți din Vaslui au fost înjunghiați de un coleg. Martor: ”M-am îngrozit”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident sângeros pe o stradă din Vaslui. Trei adolescenţi au fost înjunghiaţi de un al patrulea, în urma escaladării unui conflict mai vechi.

Victimele, un băiat de 15 ani şi doi de 16, sunt colegi de liceu cu agresorul, în vârstă de 17 ani.

Răniţii au fost duşi imediat la spital, cu leziuni la cap, braţe şi piept. Doi dintre ei sunt în afara pericolului, însă cel de-al treilea, a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Agresorul, care iniţial a fugit de la locul faptei, a fost audiat toată noaptea de poliţişti. El a fost reținut pentru 24 de ore.

La finalul cursurilor cei trei adolescenţi de 15, respectiv 16 ani au plecat către casă. La un moment dat însă, în plină stradă, au fost atacaţi de un coleg de liceu, elev în clasa a 11-a. Individul s-a năpustit asupra unuia dintre ei, iar ceilalţi au sărit să-l apere. În învălmăşeala creată au fost şi ei răniţi.

Citește și
targoviste
O ceartă între iubitele lor a dus la violență fizică între doi bărbați. Unul a fost înjunghiat

Martorii au urmărit şocaţi întreaga scenă şi au sunat după ajutor.

"I-am văzut plini de sânge şi le-am spus să stea pe loc să vină salvarea, o doamnă a sunat la salvare, m-au îngrozit, ce să vă spun, abia mi-am revenit”, a spus o femeie. Salvatorii au ajuns în scurt timp la faţa locului şi le-au acordat îngrijiri medicale adolescenţilor. Iniţial, atacatorul în vârstă de 17 ani a fugit, dar a revenit la locul faptei şi s-a predat poliţiştilor.

Dan ungureanu, SAJ Vaslui: "Au fost găsite 3 victime, adolescenţi. Prezentau multiple plăgi la nivelul toracelui, gâtului, capului şi membrelor superioare."

Două dintre victime sunt în afara pericolului, însă cea de-a treia, lovită în piept, era în stare mai gravă şi a avut nevoie de intervenţie chirurgicală. La spital au ajuns într-un suflet şi părinţii victimelor.

"Nu a spus că îl urmăreşte cineva, pentru că mă duceam la director să discut, dar nu a spus. Nu e normal, când am auzit am ameţit", a spus tatăl unui dintre băieți.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult