Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Transformarea incredibilă a celui mai gras om din lume. Cum arată după ce a slăbit 330 de kilograme | FOTO

Juan Pedro Franco, bărbatul care doborât un record mondial Guiness în 1996 fiind cea mai grasă persoană din lume, a făcut o transformare miraculoasă.  

Atunci când a doborât recordul mondial, Franco era imobilizat la pat din cauza greutății sale. El nu putea nici măcar să meargă la toaletă.

El a slăbit 330 de kilograme. Transformarea a fost lungă și anevoioasă în cazul său. A fost nevoit să țină o dietă strictă înainte de a i se micșora stomacul printr-o operație.

Așa arăta Juan Pedro Franco după ce a slăbit peste 300 de kilograme:

Mexicanul cântărea 590 de kilograme atunci când a intrat în Cartea Recordurilor. El a început să aibă probleme cu greutatea încă din copilărie – la doar șase ani cântărea 60 de kilograme. La 17 ani, Juan a ajuns să aibe deja 228 de kilograme.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO. 

El a intrat în Cartea Recordurilor la 32 de ani, când cântărea peste o jumătate de tonă.

„Corpul meu și-a urmat pur și simplu propriul drum, fără niciun fel de control. Am încercat să țin dietă zi de zi, dar nimic nu a funcționat și am devenit disperat", a declarat Juan pentru Guinness World Records, conform Mirror

Un specialist în obezitate din Guadalajara, Mexic, a fost de acord să îl opereze pe Juan. În timpul spitalizării a fost diagnosticat cu diabet de tip 2, disfuncție tiroidiană, hipertensiune și lichid în plămâni.

Până în 2017, el pierduse deja 165 de kilograme, ceea ce a fost suficient pentru a i se permite să treacă prin operația de micșorare a stomacului care i-a salvat viața.

După operație, Juan a continuat să slăbească și a adoptat un stil de viață mai sănător. El a slăbit o treime din greutatea sa corporală până în 2019.

În ultimii trei ani, Juan a slăbit în total 330 de kilograme. În prezent el cântărește 260 de kilograme.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult