Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tragedie în Vaslui. Un bărbat a murit electrocutat, în încercarea de a-și salva vecinii dintr-un incendiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste dramatică în Vaslui, unde un bărbat de 35 de ani a murit electrocutat, în încercarea de a-și salva vecinii dintr-un incendiu. Mai ales că știa că familia are și două fetițe - la fel ca el.

Flăcările uriaşe care au distrus locuinţa au topit din firele electrice. O parte dintre acestea au căzut pe gardul din fața gospodăriei. Fără să ştie, omul a pus mâinile acolo și a fost aruncat la pământ.

Tragedia din comună Vinderei s-a produs înainte de miezul nopţii. Proprietarii dormeau împreună cu fiicele lor gemene, în vârstă de 3 ani, într-una dintre camere. Tatăl a simţit miros de fum şi a sărit să își salveze familia.

În acelaşi timp, vecinul lor a văzut dezastrul. A mers într-un suflet să ajute.

Veronica Manolache, mama bărbatului electrocutat: "A zis că se duce să vadă care e treaba. A mers la poarta ailaltă. Erau flăcările mări. Când m-am întors, el a intrat cu 3 băieţi aproape de flăcări. Avea curent pe gard, nu ştiu, a venit salvarea degeaba, nu mai am copil, nu mi-l mai aduce nimeni înapoi".

Citește și
cross ziare
Tragedie fara precedent: 2 gravide au murit azi in Romania, din cauza Covid-19. Una dintre ele s-a stins in ambulanta

Îngroziţi, sătenii au dat alarma. Mai multe echipaje de ambulanţa şi de pompieri au venit în ajutor.

Ioana Lupeica, SAJ Vaslui: "La faţa locului, am găsit 2 victime, una cu arsuri pe 25 la sută arsuri şi o victimă în stop cardio respirator, produsă prin electrocuție. S-au început manevrele de resusctare. A fost chemat şi un echipaj pentru că nu era medic în staţie, dar ulterior a fost declarat decesul".

Marius Stanciu, purtător de cuvânt al IJSU Vaslui: "În apropierea unui gard al gospodăriei a fost găsit o persoană de sex masculin, electrocutat şi inconştient, cauză probabilă de incendiu a fost efectul termic al unui conductor electric".

Rudele salvatorului care a pierit sunt în stare de şoc. Două fetiţe au rămas fără tată.

Tatăl rănit a fost transportat, pentru îngrijiri, la Iași.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult