Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tatăl suspectului în cazul adolescentei ucise la Iași: „Nu îmi vine a crede”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Principalul suspect în cazul crimei oribile din județul Iași - unde o fată de 16 ani a fost ucisă în bătaie - și-a petrecut noaptea după gratii!

Este vorba chiar despre iubitul tinerei, cu 4 ani mai mare decât ea. Individul a recunoscut crima și a fost reținut.

Între timp, cunoscuții au povestit că relația celor doi era una tensionată, iar victimei îi era teamă de cel care i-a devenit călău și chiar ar fi vrut să-l părăsească.

Cei doi erau împreună de 3 ani și de o lună s-au mutat în casa tatălui tânărului, în satul Hălăuceşti din Iași.

Ion Manole, tatăl suspectului: ”Au dormit la mine acasă de o lună de zile. Se înțelegeau. Nu știu ce a avut de s-a luat de ea așa.” Reporter: ”E o fire violentă băiatul?” Tatăl suspectului: ”Eu nu cred că a făcut așa ceva. Sunt tatăl lui și nu cred nu îmi vine a crede."

Îndrăgostiții au plecat să se plimbe în pădurea de la marginea satului. La un moment dat, tânărul de 20 de ani s-a întors agitat și repeta obsesiv că iubita lui de 16 ani are nevoie de ajutor. Le-a spus localnicilor că fata a intrat în comă, dar nu știe de ce.

Citește și
masina politie
Adolescentă de 16 ani, găsită moartă pe câmp, în Iași. Iubitul ei a recunoscut că a ucis-o

Oamenii au sunat la 112, iar unii dintre ei s-au dus la locul faptei. Au găsit-o pe adolescentă fără suflare și plină de lovituri pe corp.

Din păcate, echipajul medical sosit de urgență nu a avut cum să o mai salveze.

Relația dintre cei doi era presărată și cu scandaluri. Fata le-ar fi spus cunoscuților că îi este teamă de iubitul ei, care uneori devine violent. Ar fi vrut să îl părăsească, dar nu el nu a fost de acord.

Vecin: "Am rămas blocată așa ceva nu se poate întâmplă. Era o fetiță. Am rămas surprinsă, nu îmi vine să cred că se poate întâmpla așa ceva."

Tânărul a fost dus la secție și interogat ore întregi. Inițial nu a recunoscut nimic. Într-un final, a mărturisit că a bătut-o pe iubita lui până a lăsat-o fără suflare.

Suspectul a fost reținut și riscă 20 de ani de închisoare pentru omor.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult