Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr din Moldova, împuşcat într-o casă în construcție din Bistrița: „Or fi stat acolo să îşi împartă darurile”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O casă în construcție din Bistrița a fost scena unei confruntări sângeroase între doi cetățeni moldoveni, bănuiți că s-ar ocupa cu traficul de droguri.

Unul dintre ei a tras 6 gloanțe în celălalt, apoi a încercat să fugă. Poliţiştii l-au prins, însă, la scurt timp. Victima este în stare gravă.

Protagoniştii confruntării, ambii cetăţeni moldoveni, ar fi cărăuşi de droguri, susţin surse din anchetă. Deocamdată nu se ştie clar ce a declanşat conflictul. Cert este că la un moment dat agresorul a pus mâna pe pistol, a ţintit de șase ori spre victimă, apoi a dispărut. Bărbatul rănit a cerut atunci ajutor localnicilor.

Localnic: „Mi-a spus să sun la 112 să îl ajute.” Reporter: „L-a împuşcat un coleg de-al lui?” Localnic: „Da, aşa am înţeles. Spunea că îi este frică, când venea o maşină se ascundea, că îl urmărea să îl caute."

Localnic: „În patru sau cinci locuri era împuşcat."

Citește și
impuscat
Momentul în care un bărbat e împușcat în cap din greșeală, transmis live pe Facebook

Proprietarul casei în construcție: „Cică ar fi umblat cu droguri, spunea poliţia. Ar fi găsit tuburi de cartuș. Or fi văzut casa neterminată, or fi stat acolo să îşi împartă darurile."

Bărbatul împuşcat a ajuns la spitalul din Bistriţa. Este în stare gravă, dar stabilă, spun medicii.

Camelia Strugar, medic Spitalul Județean Bistrița Năsăud: „A fost adus un bărbat de 31 de ani prezentând multiple leziuni prin împuşcare la gât, urmărul drept şi torace stâng şi braţul stâng, având trei gloanţe reţinute în corp. Există suspiciunea unor leziuni vasculare."

Individul care a tras cu pistolul a fost prins la câteva ore după atac în Maramureş. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru uz de armă şi tentativă de omor. Pentru că în casa în care a avut loc confruntarea s-au găsit urme de droguri, o anchetă au deschis şi procurorii DIICOT.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult