Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără violată, bătută și ucisă într-un oficiu postal. Planul meticulos al făptașului

O studentă a fost violată și ucisă într-un oficiu poștal, în Africa de Sud. Tânăra a fost lovită cu un cântar electronic de mici dimenisuni de către un angajat în vârstă de 42 de ani.

Uyinene Mrwetyana, o studentă de 19 ani a Universității Cape Town, a fost dată dispărută în urmă cu o săptămână. Poliția, însă, i-a descoperit trupul neînsuflețit care prezenta urme de loviri, scrie The Mirror.

Potrivit anchetatorilor, tinerei i s-a întins o cursă de către un angajat al unui oficiu poștal, de unde fata avea de ridicat un colet. Bărbatul i-a spus să revină mai târziu, din cauza unei pene de curent.

Când s-a întors, bărbatul a încuiat ușa oficiului, a lovit-o cu un cântar electronic și a violat-o pe tânără, apoi a ucis-o. A încercat să scape de trupul neînsuflețit, însă poliția a identificat urme de sânge atât în clădire cât și pe mașina agresorului, fapt ce a dus la prinderea și arestarea lui.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Artistă din Spania, ucisă chiar pe scenă de un dispozitiv pirotehnic
Cântăreață din Spania, ucisă pe scenă de un dispozitiv pirotehnic VIDEO

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult