Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără proaspăt divorțată, violată în locuința părinților de un recidivist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 33 de ani din Nucet, Dâmboviţa, este cercetat pentru că ar fi violat o femeie care locuieşte în vecinătate.

Tânără, care a divorţat şi s-a întors recent în casa părinţilor ei, susţine că individul a intrat noaptea peste ea, mascat şi înarmat şi a obligat-o să întreţină relaţii intime. Acum suspectul a fost reţinut de poliţişti şi până acum nu şi-a recunoscut vina.

Individul a mai fost după gratii, pentru tâlhărie. Fusese eliberat din penitenciar de aproape un an, iar între timp plecase în Germania, povestesc apropiaţii lui.

Întors în ţara, însă, luni noapte, după cum spun procurorii, a sărit gardul vecinilor, la două case distanţă de locuinţa lui şi a violat-o pe fiica acestora. Femeia, divorţată de curând, abia se întorsese în localitatea natală.

”Clientul meu este cercetat sub aspectul săvârșirii a două infracţiuni, viol şi violare de domiciliu. Se presupune faptul că ar fi escaladat gardul unei vecine şi ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, fără consimțământul acesteia”, a declarat avocatul suspectului.

Citește și
victima mamaia
Povestea româncei violate de un asistent într-un spital din Italia: M-a văzut la analize și n-am mai scăpat

Sătenii au rămas uluiţi de cele întâmplate.

”Întreaga comunitata era zguduită. Ne-a surprins pe toţi, nu s-au întâmplat astfel de lucruri de foarte, foarte mulţi ani în localitatea noastră”, a spus Luiza Bărboiu, primarul comunei Nucet.

Oamenii povestesc că după ce a ieşit din penitenciar, tânărul părea că regretă trecutul şi că vrea să se îndrepte.

”Nu îl ştiam un băiat periculos, era un băiat cuminte, n-am avut probleme”, spune o localnică.

Poliţiştii au făcut marți percheziţii în locuinţa suspectului. Iar el a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru viol şi violare de domiciliu, iar acum va ajunge în fata magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult