Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr ucis în bătaie după ce a lovit cu biciul o adolescentă. Ce au descoperit polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

O seară obişnuită între tineri s-a încheiat cu o crimă oribilă în comuna Mogoşeşti, judeţul Iaşi.

Potrivit martorilor, un individ de 31 de ani ar fi sărit să o bată cu biciul pe o adolescentă, însă un prieten al fetei a apărat-o. În încăierarea generală, agresorul a fost rănit mortal, iar suspectul de omor este reţinut de poliţişti.

Trupul neînsufleţit al bărbatului ucis a fost găsit după câteva ore de la încăierare, de o mătuşă a victimei, care a sunat la 112. Echipajul ambulanței a constatat decesul.

Localnic: "L-ar fi omorât cineva în casă, băiat cuminte era, nu era băiat rău, muncea pe la care îl luă, făcea treaba"

Localnic: O fetişoară stătea cu el, atât. Reporter: Cine l-a găsit? Localnic: Vecinii acolo, o mătuşă a lui, prieten era cu toţi, mai oprea la bar şi bea o bere"

Citește și
evaluarea nationala 2020
Reacțiile elevilor după prima probă la Evaluarea Națională: "Am scris destul”

Martorii povestesc că, în seara respectivă, bărbatul de 31 de ani ar fi lovit-o pe una dintre fetele din vecini, iar băiatul de 18 ani ar fi reacţionat extrem de violent.

Vecină: "Un om care se certa şi i-a tras, nu am văzut cu ce, la urmă am venit şi era aici jos. Întâi s-au certat în drum şi apoi au venit aici. Reporter: A fost o problemă cu fetele? Vecină: Probabil s-au luat şi de la fete"

Mihaela Apostol, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi: "În timp ce victima aplica o lovitură cu un bici unei minore, inculpatul în vârstă de 18 ani a sărit în spatele victimei, i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii şi picioarele. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore"

La audieri, suspectul a recunoscut totul, iar procurorii cer arestarea lui preventivă pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult