Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Culturist mort în sala de forță. Acuzațiile aduse medicilor de pe ambulanță

Un sportiv a murit, marți seară, într-o sală de sport din Câmpia Turzii, în urma unui stop cardio-respirator, dar și pe fondul faptului că ambulanța a venit cu întârziere, iar la spitalul din oraș nu există un defibrilator, potrivit turdanews.net.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, practica culturismul. La un moment dat, el s-a prăbușit pe podea, iar soția sa a chemat ajutoare. Mai mulți voleibaliști de la CSM Câmpia Turzii se aflau acolo și au încercat să-l resusciteze și au sunat la 112.

Potrivit sursei citate, prima ambulanță a venit de la Turda, la aproximativ 30 de minute după apel. Nu era dotată cu defibrilator. Victima a fost dusă la spitalul din Câmpia Turzii, însă nici aici nu exista aparatul necesar.

Un echipaj SMURD a fost solicitat tocmai de la Cluj-Napoca, însă a fost prea târziu pentru bărbat.

Conducerea Spitalului din Câmpia Turzii susține că unitatea medicală este dotată cu un defibrilator, dar că nu s-a putut interveni, pentru că victima nu avea puls.

Citește și
Andreas Kappes
Un fost sportiv german a murit după ce a fost înţepat de o insectă

De asemenea, cei de la Ambulanță susțin că inclusiv autospeciala avea defibrilator, că a fost conectat, dar că victima nu avea suflu sistolic, iar din acest motiv aparatul nu descarcă șoc, mai scrie turdanews.net.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult