Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Spital terorizat de un pacient de 60 de ani, la Iaşi. "Vă tai pe toţi"

Un bărbat de 60 de ani cu antecedente penale i-a ameninţat pe medicii şi asistentele secţiei TBC a Spitalului de Pneumoftiziologie că îi va tăia cu cuţitul.

Potrivit Ziarul de Iaşi, Vasile Simionică a fost eliberat din penitenciar în luna septembrie 2017t, după ce a executat complet o pedeapsă de şapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.

În tinere, omul a suferit de TBC fiind internat la Spitalul de Pneumologie. A vrut să se interneze şi în data de 20 februarie, după ce primise un bilet de trimitere pentru o viroză.

„Era în stare avansată de ebrietate şi, de asemenea, scăpat pe el. A arătat paznicului biletul de trimitere însă, normal, acesta nu a ştiut că documentul nu justifica internarea la noi. Când i-am spus că nu îl putem interna, a început să ţipe şi să înjure medicii. La un moment dat, a ameninţat că scoate cuţitul din buzunar şi îi taie pe toţi“, a declaratun cadru medical, care a vrut să îşi păstreze anonimatul.

În timpul scandalului, asistentele s-au baricadat într-o cameră în timp ce un brancardier şi paznicul au reuşit să îl scoată pe agresor din spital. Poliţiştii nu l-au mai găsit pe Simionică la faţa locului, dar continuă cercetările. Surse medicale au declarat pentru Ziarul de Iaşi spun că Simionică a mai fost implicat şi în alte scandaluri. Acum mai mulţi ani, a lovit chiar un medic în figură în urma unui conflict în salon.

Citește și
timisoara
Scandal într-un bloc din Timișoara. Un tânăr cu un cuțit amenința că își omoară iubita

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult