Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şofer beat, salvat de poliţişti din maşina în flăcări. Avea şi un pistol, care a explodat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi poliţişti din statul american Georgia nu au stat pe gânduri când au văzut o maşină curprinsă de flăcări.

Au încercat să stingă vâlvătaia şi apoi l-au scos pe şofer din maşină exact la timp. Aproape imediat, vehiculul a sărit în aer.

Acesta este finalul fericit al unei operaţiuni de poliţie în care doi poliţişti au sărit în ajutorul unui bărbat, blocat într-o maşină cuprinsă de flăcări.

Patrula obişnuită s-a transformat rapid în scenă de film de acţiune.

"Nici măcar n-am reuşit să văd plăcuţele de înmatriculare din cauza flăcărilor înalte care înconjurau maşina”, povesteşte unul dintre agenţi.

Când au văzut-o, maşina cuprinsă de flăcări încă mergea. Imediat ce s-a oprit, poliţiştii au intervenit. În scurtul răstimp cât flăcările s-au mai domolit, poliţiştii au reuşit să deshidă uşa şi să-l tragă din maşina plină de fum pe şoferul care abia mai respira.

Citește și
Accident cu 2 TIR-uri, în Argeș
Șofer de TIR, salvat de un agent de poliție. "Omul potrivit pentru 10 minute"

Au apucat să se îndepărteze când maşina a explodat, declanşând un pistol care se afla sub scaunul şoferului. Şoferul a primit îngrijiri şi când a fost externat a ajuns după gratii pentru că a condus sub influenţa alcoolului. Iar cei doi poliţişti au fost decoraţi pentru curajul de care au dat dovadă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult