Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocul unui bărbat care a găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un tomberon: „Arăta ca o păpuşă”. Poliția o caută pe mamă

Un bebeluș mort a fost găsit într-un tomberon, în orașul Milano. Mama copilașului este căutată de poliție.  

Cadavrul unei fetițe nou-născute a fost găsit, vineri, aruncat într-un tomberon. Autopsia a confirmat faptul că bebelușul s-a fără viață.

Conform La Repubblica, cadavrul micuței a fost găsit într-un tomberon cu haine uzate aflat în cartierul Citta Studi din Milano. Descoperirea a fost făcută de un bărbat.

„Arăta ca o păpuşă”, a explicat bărbatul în vârstă de 70 de ani care a găsit cadavrul copilului.

Acesta se afla în trecere cu bicicleta când a văzut în tomberon mai multe haine și prosoape ce păreau noi. Le-a verificat și a găsit corpul unui bebeluș învelit într-un hanorac din lână și un prosop în care se afla placenta.

Citește și
bebeluș râmnicu vâlcea
Cum și-a motivat gestul femeia care a născut într-un centru comercial din Râmnicu Vâlcea și apoi a lăsat copilul la gunoi

Neavând telefon mobil, el a oprit un alt bărbat, în vârstă de 74 de ani, și i-a arătat cadavrul bebelușei. Aceștia au sunat la 118, iar la fața locului s-au deplasat forțele de ordine. S-a încercat resuscitarea micuței, dar în zadar.

În urma autopsiei s-a descoperit că fetița s-a născut deja moartă. În opinia anchetatorilor, mama copilului ar fi recurs la acest gest sub influența șocului de moment, deoarece fetița s-a născut prematur.

Oamenii legii verifică camerele de supraveghere din zonă pentru identificarea mamei. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult