Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocul unui bărbat care a descoperit că o muscă și-a depus ouăle în urechea lui. Avea dureri atroce din cauza viermilor | FOTO

Un bărbat a ajuns de urgență la spital acuzânt dureri atroce. El a descoperit că o muscă și-a depus ouăle în urechea sa.  

Bărbatul avea urechea plină de viermi când a ajuns la spital.

„Îi ies o mulțime de bulbuci albaștri din ureche și are dureri mari", a spus soția bărbatului, conform Mirror.

Valdemir Dencati a avut nevoie de tratament de urgență. El a descoperit că o muscă își depusese ouăle în urechea sa.

Într-un final, urechea i s-a umplut de larve. Când durerile au devenit insuportabile, bărbatul s-a dus la unitatea locală de urgențe din Brazilia, unde urechea i-a fost curățată.

Pacientul a fost poi trimis la Spitalul Municipal din Cuiaba (HMC), dar nu a fost internat deoarece nu era înregistrat în sistemul de sănătate. El a fost apoi trimis la o altă unitate, unde i s-a făcut o nouă trimitere, dar din nou nu a fost internat.

Citește și
suplimente
Românii au început să fie mai atenți la mâncare, dar consumă tot mai multe suplimente după ureche

El s-a întors apoi la unitatea de urgență, unde i s-au administrat medicamente intravenoase și i s-a curățat din nou urechea.

Mai târziu, după ce a mers la un spital privat, bărbatul a aflat că larvele nu dispăruseră din urechea sa. El avea nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare.

După o nouă vizită la unitatea de urgență, pacientul a fost din nou trimis la Spitalul Municipal din Cuiaba, unde s-a luat decizia de a-l transfera la un alt spital.

El are nevoie de operație, iar transferul său la un alt spital este încă în așteptare.

„Este o neglijență. Un muncitor care nu se poate baza pe asistența medicală publică. Urmează încă o noapte și tot nimic. Este foarte trist. Gândacul îl devorează de viu", a declarat soția lui pentru presa locală. Click AICI pentru imagini video. 

Biroul de Intervenție pentru Sănătate Publică din Cuiaba a raportat între timp că Valdemir se află încă la spital și că a fost deja supus procedurii de îndepărtare a larvelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult