Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şi-au ţinut copii în lanţuri şi i-au torturat ani de zile. Ce pedeapsă riscă acum

David şi Louise Turpin din California, judecaţi pentru că i-au sechestrat pe 12 din cei 13 copii ai lor, pe care i-au ţinut în lanţuri şi i-au maltratat ani de zile în casa lor, supranumită ''casa ororilor'', au pledat ''vinovat'' vineri

În total, bărbatul de 56 de ani şi soţia sa de 50 de ani trebuie să răspundă la aproape o sută de acte criminale şi riscă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, cu o pedeapsă de siguranţă de 25 de ani.

Un judecător trebuie să decidă pedeapsa care va fi aplicată în cazul lor în cadrul unei audieri pe data de 19 aprilie.

''Este unul dintre cele mai grave cazuri de maltratare a copiilor pe care l-am văzut în cariera mea de procuror'', a declarat într-o conferinţă de presă procurorul comitatului Riverside (California), Michael Hestrin.

Una dintre fetele cuplului Turpin, în vârstă de 17 ani în perioada faptelor, a fost cea care a dat alerta în ianuarie 2018 după ce a scăpat de sub supravegherea părinţilor reuşind să fugă pe o fereastră a casei lor din Perris, un mic oraş situat la circa o sută de kilometri est de Los Angeles.

Citește și
casa ororilor
Casa ororilor din Detroit. Ce au descoperit polițiștii în frigiderele din clădirea abandonată

Adolescenta a putut atunci să sune la urgenţă, explicându-i operatorului că două surori ale sale mai mici sunt legate cu lanţuri de pat, atât de strâns că trupurile lor prezentau contuzii, potrivit mărturiilor.

La sosirea lor în ceea ce media americane au supranumit ''casa ororilor'', poliţiştii i-au găsit pe unii dintre copiii familiei Turpin, în prezent cu vârste cuprinse între trei ani şi 30 de ani, legaţi de pat. Toţi, cu excepţia celui mai mic, erau în condiţii de murdărie extremă şi de malnutriţie severă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult