Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a violat fiica în noaptea nunții crezând că este soția lui. Mesajul trimis apoi victimei

Un danez a fost condamnat la închisoare după ce și-a violat fiica în noaptea nunții lui, crezând că aceasta este de fapt soția sa, după cum s-a apărat bărbatul. 

Faptele au avut loc în sudul Danemarcei, în apropiere de Kolding, în august 2018. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit iar în noaptea nunții și-a violat ”din greșeala” fiica, crezând că este soția lui, relatează Daily Mail.  Se pare că, beți fiind, cei trei au adormit în patul din camera de hotel a mirilor.

Tatăl și fiica în vărstă de 20 de ani nu au fost în contact timp de mai mulți ani și și-au reluat relația cu puțin timp înainte de nunta acestuia.

În timpul petrecerii de la nuntă tânăra s-a îmbătat serios iar rudele s-au temut că nu ajunge singură unde era cazată. Tatăl ei și un alt bărbat au cărat-o în camera de hotel a mirilor. 90 de minute mai târziu aici au ajuns și el împreuna cu soția lui.

Bărbatul a susținut la tribunal că nu-și aduce aminte să fi întreținut relații sexuale cu fiica lui. Aceasta însă a povestit că pe la ora 4:00 dimineața bărbatul a apucat-o, deși aceasta a opus rezistența în repetate rînduri, a violat-o. Pentru că era beată nu s-a putut apăra de tatăl ei. Într-un schimb de mesaje telefonice la câteva zile după atac, bărbatul și-a cerut scuze, motivând că a crezut că întreține relații cu soția lui. Fiica lui i-a răspuns: ”Cred că trebuie să întrerupem orice contact. Nu pot aceepta ceea ce mi-ai făcut. Te-am rugat frumos să te oprești și ai continuat. Am strigat, ai continuat. Te-am lovit, ai continuat.”

”Îmi pare rău. A fost o greșeală. Am crezut că ești (numele soției sale). Putem să păstrăm legătura? Îmi pare rău” a răspuns acesta.

Bărbatul a fost găsit vinovat de viol și condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult