Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a ucis tatăl, după care i-a arătat capul decapitat pe YouTube. Conspirația care l-a determinat pe un bărbat să ucidă

Un bărbat acuzat că și-a ucis tatăl este protagonistului unui videoclip șocant postat pe YouTube. După ce și-a ucis părintele cu sânge rece, acesta i-a arătat capul decapitat pe internet.  

Mohn a creat o consprație în jurul acestei povești. Susține că tatăl lui era trădător, fiind un angajat vechi al guvernului american. El a cerut moartea tuturor funcționarilor federali în videoclipul macabru

Atenție, urmează detalii și informații care vă pot afecta emoțional!

Justin Mohn, în vârstă de 32 de ani, din Pennsylvania, a fost acuzat de crimă de gradul întâi și de abuz asupra unui cadavru, după ce poliția l-a găsit pe tatăl său decapitat în baia locuinței sale din comitatul Bucks.

În clipul de pe YouTube, Mohn este văzut purtând mănuși și ținând capul tatălui său într-o pungă de plastic. Spre finalul videoclipului întins pe 14 minute, Mohn a filmat capul tatălui său pus într-o oală de gătit. Videoclipul a fost retras de pe YouTube, a relatat NBC News și SkyNews.

Citește și
Justin Mohn
Crimă teribilă în SUA: Un bărbat și-a decapitat propriul tată și i-a arătat capul într-un videoclip

Mohn era foarte activ pe rețelele de socializare, unde își promova muzica și cărțile pe care le lansa, inclusiv cărți de science-fiction distopice.

Poliția a declarat că a fost arestat la aproximativ 160 de kilometri distanță de locul crimei, în Fort Indiantown Gap, Pennsylvania.

„Nu știam unde se ducea și ce intenții avea când a plecat de aici. Din fericire, am reușit să obținem o locație pe baza telefonului său mobil", a declarat căpitanul Pete Feeney de la Departamentul de Poliție din Middletown Township.

Criminalul se afă acum în custodia poliției. I s-a refuzat eliberarea pe cauțiune și este programat pentru o audiere pe 8 februarie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult