Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şi-a ucis prietenul şi a ţinut 3 săptămâni cadavrul într-un covor. De ce s-a predat singur

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă oribilă a ieșit la lumină într-o localitate din Bihor. Un bărbat este bănuit că și-a omorât prietenul cu care împărțea casa de ani buni.

Potrivit anchetatorilor, suspectul ar fi ascuns cadavrul aproape trei săptămâni, iar când a mers să se predea era băut. Omul a fost încătușat și, cel mai probabil, va fi audiat joi.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani este acuzat că la începutul lunii şi-a ucis cu sânge rece prietenul cu care stătea de aproape un deceniu într-o casă de la marginea localităţii Băiţa din Bihor.

După oribilă crima, suspectul ar fi ascuns cadavrul într-un covor şi l-ar fi aruncat în grădină. Apoi şi-a văzut liniştit de viaţă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar, în cele din urmă, ameţit de aburii alcoolului, a mers la poliţie şi s-a predat.

Citește și
executie patron vrancea
Asasinatul omului de afaceri din Vrancea, plănuit ca în filme. Cum au acționat suspecții

Cadavrul a fost găsit apoi de poliţişti, ascuns în covor.

"Erau şi pretini, se şi certau la băutură dar .. nu m-aşteptam la aşa ceva. Că i-o dat cu barosu-n cap”, spune o vecinp.

Anchetatorii continua cercetările în acest caz pentru a lămuri cum s-a întâmplat totul.

Mia Cotrău - purtător de cuvânt al Parchetului Judeţean Bihor: "Victima prezintă pe corp numeroase leziuni, cadavrul fiind transportat la serviciul de Medicină legală pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii, în concret, a cauzei decesului."

Bărbatul acuzat că şi-a omorât amicul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult