Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a ucis fosta soție și a publicat pe contul ei de Facebook mesaje ca să pară că e în viață

Caz șocant în India. Un doctor care și-a ucis fosta soție a încercat să ascundă dispariția ei publicând constant mesaje și fotografii pe pagina ei de Facebook.

Dharmendra Pratap Singh, un doctor indian, este acuzat că și-a ucis soția împingând-o de pe o stâncă în Pokhara, Nepal. Fapta s-a petrecut pe 3 iunie iar de atunci bărbatul a actualizat constant profilul de Facebook al femeii pentru a lăsa de înțeles că este încă în viața, relatează Daily Mail.

Bărbatul a fost arestat împreună cu alți doi complici. Din informațiile publicate de presa din India, bărbatul i-a oferit femeii o băutură cu sedative după care a împins-o de pe o stâncă. 

S-a folosit de telefonul femeii pentru a publica pe profilul de Facebook al acesteia diverse mesaje ca să păcălească rudele și poliția, însă tot tehnologia l-a dat de gol. 

Poliția a descoperit în octombrie telefonul femeii: a fost localizat într-o regiune aflată la sute de km de zona unde locuia victima. Motivul crimei este o dispută legată de o proprietate.  Femeia s-a căsătorit în 2011 cu Dharmendra Pratap Singh fără a ști că acesta era deja însurat.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult