Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a ucis familia după ce a trimis 200.000 de dolari unei prostituate din Europa de Est

Un bărbat din Florida și-a împușcat mortal membrii familiei după ce a a trimis 200.000 de dolari unei prostituate din Bulgaria. Grant Amato, de 29 de ani, a furat economiile părinților.

Membrii familiei lui Amato au fost descoperiți fără viață, în locuința lor din Chulota, după ce un coleg de-al fratelui victimei a raportat absența acestuia la locul de muncă. Iuita victimei a declarat polițiștilor că existau probleme în familia agresorului cu câteva luni înainte de crimă, scrie Huffington Post.

Potrivit unui raport al poliției, bărbatul și-a ucis familia după ce părinții săi au aflat că tânărul trimitea sume mari de bani unei prostituate din Bulgaria, pe care o remarcase pe un site pentru adulți, încă din iunie 2018.

În urma dependenței pentru materiale cu conținut sexual, bărbatul s-a internat într-unc entru de reabilitare, pe 22 decembrie și a fost externat pe 4 ianuarie. Părinții au aflat că tânărul îi trimitea bani, în continuare, și au decis să-l dea afară din casă. Ziua următoare, familia bărbatului a fost găsită fără viață.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citește și
Anastasia Vashukevich
Ce a pățit prostituata care a avut clienți miliardari ruși, când s-a întors la Moscova

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult