Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a ucis bebelușul și a dat vina pe celălalt copil. Prins din cauza unei căutări pe Google

Un bărbat din Statele Unite care și-a ucis nou-născutul, încercând să dea vina pe celălalt copil al lui, a fost condamnat să-și petreacă următorii 24 de ani din viață în închisoare.

Bărbatul de 33 de ani a povestit cum și-a zdruncinat și bătut bebelușul, cauzându-i o leziune cerebrală și hemoragie intracraniană, scrie The Sun.

În ciuda faptului că a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, copilul a murit două zile mai târziu.

El și-ar fi ucis copilul, după ce s-a certat cu iubita sa.

Inițial, el le-ar fi zis medicilor că băiatul său mai mare l-ar fi rănit pe bebeluș după ce l-a împins de pe canapea. Mai mult decât atât, după crimă, el ar fi căutat pe Google timp de aproape o oră și jumătate subiecte cu care să poată înscena moartea nou-născutului.

În timp ce era interogat de polițiști, bărbatul și-a schimbat declarația, spunând că cel mic a căzut de pe o masă, în timp ce el îl schimba.

Citește și
politie
Un bebeluș mort a fost găsit în baia locuinței unei femei din Vâlcea

Potrivit autorităților, bărbatul ar mai fi avut antecedente de violență în trecut, asupra mamei copilului, când a fost închis timp de patru luni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult