Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şi-a torturat şi ucis iubita cu sălbăticie. Ce a făcut apoi timp de 2 zile cu cadavrul

Caz şocant în Rusia, unde un tânăr şi-a masacrat iubita pe care o abuza de ani de zile.

Oleg Mişadaev,un tânăr de 21 de ani din oraşul Saransk, şi-a ucis cu sălbăticie iubita, Alexandra Şapoşnikova cu un an mai tânăr, după o relaţie extrem de furtunoasă. Cei doi s-au cunoscut la şcoala de muzică unde studiau, scrie LifeNews, dar din cauza geloziei necontrolate a lui Mişadaev, relaţia lor s-a încheiat tragic.

De-a lungul timpului, tânărul a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea de mai multe ori pe iubita sa. În noiembrie 2017 a muşcat-o de nas, lăsând-o desfigurată, dar a scăpat de închisoare deoarece Şapoşnikova i-a rugat pe magistraţi să îl ierte – decizie care a costat-o în final viaţa.

În noaptea de 8 spre 9 februarie, când cei doi s-au întâlnit ca să se împace, însoţiţi de o prietenă a fetei, a avut loc tragedia. Au băut 5 sticle de vodcă, apoi prietena lor a plecat să se culce.

Citește și
cuplul Toure
Copilă răpită din Africa de fiul preşedintelui. A ţinut-o 16 ani ca sclavă în vila din SUA

Alexandra şi Oleg s-au certat apoi iar băiatul, furios, a lovit-o în cap cu un ciocan. Tânăra şi-a pierdut cunoştinţa, apoi Mişadaev a torturat-o tăind-o cu un cuţit şi, în final, a înfipt un tac de biliard în ea.

De dimineaţă, realizând ce a făcut, a şters urmele crimei. Nu a ştiut însă ce să facă cu cadavrul şi l-a pus în pat. A petrecut apoi două nopţi lângă trupul neînsufleţit al fetei, iar în final s-a predat la poliţie.

Tânărul riscă acum 15 ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult