Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a lăsat iubita fără 3 dinți, după ce a postat pe Facebook o poză doar cu ea

Lois Ashton, o femeie de 29 de ani din Liverpool, a fost bătută fără milă de iubitul ei Andrew McNair, după ce și-a înlocuit poza de profil, în care apăreau împreună, cu o fotografie în care aceasta era singură.

Furios că și-a schimbat poza de profil, Andrew McNair a lovit-o pe iubita sa până i-a dislocat mandibula. Totodată, fata și-a pierdut trei dinți în urma atacului. Ca urmare a incidentului, individul a fost condamnat la 36 de luni de închisoare, conform Daily Mail.

„La început se purta frumos cu mine, dar pe parcurs a început să se schimbe. Îmi amintesc de prima dată când m-a pălmuit. Altă dată mi-a dat cu piciorul în cap și mi-a învinețit un ochi. Ar fi trebuit să-l părăsesc, dar plângea mereu la telefon că regretă, așa că am continuat relația”, a povestit femeia.

Ca urmare a atacului, în care „a crezut că o să moară”, ea a fost diagnosticată cu stres post-traumatic. În noaptea agresiunii, ieșise cu prietenele ei.

„N-a vrut să stea cu noi la masă, s-a așezat la altă masă și se holba la noi”, a povestit ea.

Citește și
timisoara, pacanele, femeie, batuta,
Tânăra bătută brutal într-o sală de jocuri din Timişoara de un recidivist a fost externată

După aceea, ea a plecat cu prietenele ei la casa uneia dintre ele, dar fără iubit. Când s-a întors, și-a înlocuit poza de profil cu una în care apărea doar ea, ceea ce i-a stârnit furia bărbatului.

„Am reușit să fug din casă și m-am dus la ușa unui vecin, dar nu mi-a răspuns. M-a lovit atât de tare că unul dintre dinți mi-a ajuns într-o nară”, a mai spus ea.

După atac, i-a fost frică să se ducă la poliție, dar s-a mutat într-un adăpost pentru victimele abuzurilor domestice. El a continuat să o amenințe, ceea ce a făcut-o în cele din lume să meargă la poliție.

„A fost eliberat și acum își trăiește viața, de parcă ar fi fost un incident minor.”

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult