Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a dat foc după o ceartă în familie. Cum încearcă medicii să-l salveze

Your browser doesn't support HTML5 video.

Eforturi disperate pentru salvarea unui bărbat de 79 de ani din Găeşti, Dâmboviţa, care şi-a ieşit din fire după o ceartă cu familie, şi, în plină criză de furie, şi-a provocat arsuri grave pe cap şi pe corp.

Medicii încearcă să-i găsească un loc într-o secţie specializată, unde ar avea şanse mai mari de supravieţuire şi recuperare.

Bătrânul era în conflict cu ai săi, din cauza banilor, spun cunoscuţii, care nu se aşteptau, totuşi, la un asemenea deznodământ.

Mihai Stan, vecinul victimei: "Probleme cu ginerele sau cu fii-sa. S-a certat cu soţia, a plecat.. Nu mă aşteptam, a înnebunit omul, la bătrâneţe nu mai judecă"

Omul a recurs la gestul extrem chiar în faţa locuinţei sale. Din fericire, un trecător l-a zărit la timp şi i-a sărit în ajutor. Dus de urgenţă la spital, bărbatul a fost salvat de medici.

Citește și
Ministrul de Interne, Marcel Vela
Cheltuieli fabuloase în MAI: BMW seria 7, Touareg-uri și sute de TV de 1000 € bucata

Marius Marin, asistent medical Ambulanţa Găeşti: "Am preluat un pacient în vârstă de 79 de ani, de la spitalul Găeşti, care prezenta arsuri la nivelul capului, coloanei cervicale, braţului drept, coapsei drepte, pe care l-am transportat la spitalul judeţean".

Elena Firoiu, purtător de cuvânt SJU Târgovişte: "Starea lui era severă, era foarte agitat, avea dureri, a fost intubat. Încă nu s-a găsit un loc la o clinică de mari arşi".

La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Aceştia i-au audiat pe cei din familia bătrânului şi încearcă să găsească explicaţii pentru ceea ce s-a întâmplat.

Ana-Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: "Se pare că bărbatul şi-ar fi provocat vătămări prin autoincendiere. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal".

Deocamdată ranitul a rămas internat în spitalul judeţean din Târgovişte. Medicii de aici spera însă să îi găsească repede un loc la un spital de mari arşi, unde ar fi îngrijit mai bine.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult