Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a cerut iubita de soție, după care a murit. Sfârșit tragic pentru un bărbat care se afla într-o vacanță romantică

Un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a cerut iubita în căsătorie, în timp ce se aflau într-o vacanță romantică pe un vas de croazieră.  

El s-a stins chiar sub ochii viitoarei sale soții. Cei doi se aflau în croazieră pe Marea Mediterană împreună cu fiul lor.

Silvio Maisti, originar din Valmontone, regiunea Lazio, Italia s-a simțit brusc rău după ce și-a cerut iubita în căsătorie.

Familia intenționează acum să depună plângere împotriva companiei de croaziere, acuzând faptul că intervenția medicilor a fost întârziată.

„A fost anunțat imediat echipajul medical, dar a sosit cu mare întârziere, când nu mai era nimic de făcut”, a explicat Carlo Tirolo, socrul lui Silvio, conform Rotalianul.

„În timp ce așteptam sosirea paramedicilor, am fost lăsați fără niciun ajutor, iar comandantul navei de croazieră nu ne-a prezentat nici măcar condoleanțe”, a continuat el.

Citește și
cerere casatorie
Cerere în căsătorie cu peripeții, în stil „Titanic”. Un bărbat s-a aruncat disperat în apă înainte de a rosti marea întrebare

După ce a fost constatat decesul, trupul neînsuflețit al bărbatului de 35 de ani a fost transferat la morga spitalului San Paolo din Civitavecchia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult