Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Şi-a ameninţat fosta iubită că o stropeşte cu benzină şi îi dă foc. Cum a fost oprit

Un tânăr din Răchitova, judeţul Hunedoara, a fost reţinut miercuri după ce şi-a ameninţat fosta iubită că îi dă foc.

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Răchitova, a fost reţinut miercuri de poliţiştii hunedoreni după ce s-a dus la domiciliul fostei concubine cu o sticlă de benzină şi i-a spus că-i va da foc, fără să ţină cont că împotriva sa exista un ordin de protecţie emis de Judecătoria Haţeg.

Bărbatul a fost reclamat de fosta sa concubină, o tânără de 24 de ani, din comuna Răchitova. Ea a solicitat sprijinul poliţiştilor după ce bărbatul a venit la domiciliul său şi a ameninţat-o cu incendierea, atât pe ea, cât şi pe mama sa.

"Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a aplanat conflictul şi a stabilit, în urma cercetărilor, că persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Răchitova, care se afla în stare de ebrietate, a venit la domiciliul fostei sale concubine având asupra sa o sticlă din plastic în care se găsea benzină şi a ameninţat-o cu incendierea atât pe tânără, cât şi pe mama acesteia", a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii au mai stabilit că, anterior, Judecătoria Haţeg a emis un ordin de protecţie împotriva bărbatului, pentru o perioadă de şase luni, până în luna august.

Citește și
SMURD
Gest șocant făcut de un bărbat din Alba după o ceartă în familie

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de încălcare a ordinului de protecţie şi ameninţare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult