Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sfârșit tragic pentru un șofer de 35 de ani, pe autostrada A3. Vehiculul s-a răsturnat, iar omul a rămas blocat în interior

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un șofer de 35 de ani, pe A3, în județul Mureș. Bărbatul s-a izbit cu mașina de un parapet de protecție. În urma impactului violent, vehiculul s-a răsturnat, iar omul a rămas blocat în interior.

Salvatorii l-au scos din caroseria distrusă, însă nu au mai putut face nimic pentru el.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de 35 de ani se îndrepta spre Cluj-Napoca. A intrat pe autostradă și după doar 10 kilometri a pierdut controlul mașinii.

Alexandra Luca, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș: ”A intrat în coliziune cu un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieșire de pe autostradă .”

Ceilalți șoferi aflați în trafic au sunat după ajutor. La fața locului a fost desfășurare de forțe.

Citește și
politia
O bătrână întinsă pe șosea a murit călcată de o mașină, în Bihor. Ce s-a întâmplat cu șoferița care a accidentat-o

Plutonier adjunct- șef Eugen Tătar, purtătorul de cuvânt al ISU Mureș: „Am intervenit cu o ambulanță, mașina de intervenție cu apă și spumă, cu echipaj de descarcerare și cu un elicopter SMURD.”

Omul a rămas blocat în vehiculul făcut praf. A fost scos de pompierii de la descarcerare. Era în stop cardio-respirator.

Dr. Andreea Socianu, medic specialist UPU Târgu Mureș: „S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute. În ciuda manevrelor, s-a declarat decesul.”

Polițiștii au deschis o anchetă. Apropiații bărbatului spun că, în urmă cu 12 ani, acesta a mai fost implicat într-un accident.

Atunci a ajuns în stare gravă la spital. Și-a revenit, chiar dacă medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult