Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sfârșit tragic pentru un motociclist. S-a dezechilibrat și a lovit un parapet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un motociclist de 32 de ani. Acesta și-a pierdut viața după ce a intrat în parapetele de protecție de la marginea Drumului Naţional 17, în apropiere de pasul Tihuţa.

Când medicii au sosit la fața locului, bărbatul era în stop cardio-respirator.

Bărbatul era împreună cu alți 4 motocicliști. La urcarea spre Pasul Tihuța, între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatră Fântânele, se pare că la un moment dat s-a dezechilibrat, și a lovit parapetele metalic de protecție de la marginea șoselei.

În urma impactului violent, victima a fost proiectată într-o parcare de pe marginea drumului, iar motocicleta a luat foc.

Șofer: "Se circulă ca ''lumea'' când e liber drumul, fug că nebunii, e o tragedie! Doamne ferește, s-a mai întâmplat și mai în jos. Nu știu cum o fi reușit să ajungă aici. Viteza! Ce altceva.."

Citește și
Motociclist grav rănit în urma impactului cu o maşină, în Constanța. FOTO - 1
Motociclist grav rănit în urma impactului cu o maşină, în Constanța. FOTO

Șofer: ”Nu este un control al lor, nu dau dovadă de maturitate, pe două roți cred că e mai periculos decât pe patru roți și nu realizează, păcat, adrenalina, poate dacă au fost în grup a fost și concurs".

Un polițist care patrula în zonă a văzut accidentul și i-a acordat victimei primul ajutor.

Nelu Nuţu, agent principal: ”L-am indentificat, la fața locului am efectuat manevrele de resuscitare până la venirea echipajului Smurd, acesta a fost preluat de echipajul Smurd care a continuat manevrele de resuscitare, avea puls."

La scurt timp au ajuns și medicii, care l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator. Din păcate, după mai multe manevre de resuscitare, aceștia au declarat decesul.

Viorel Murariu, subcomisar Poliția Rutieră: ”Într-o curbă periculoasă, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum, a derapat, a acroșat parapetul de la intrarea în parcare, după care s-a răsturnat și a căzut de pe motocicletă, motocicletă a luat foc."

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a petrecut accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult