Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sfârșit tragic pentru o femeie de 40 de ani din Prahova. A fost bătută și lăsată să agonizeze două zile, apoi a decedat

Your browser doesn't support HTML5 video.

A sfârșit în chinuri cumplite în urma unei bătăi crunte. Este povestea tristă a unei femei de 40 de ani din Adunați, județul Prahova.

Concubinul, cu 6 ani mai mare, este cel care a lovit-o în neștire și a lăsat-o apoi să agonizeze. Două zile a stat femeia fără să primească îngrijiri medicale și apoi a decedat. Bărbatul a încercat să îi convingă pe vecini și cunoscuți că băutura a răpus-o, însă, la necropsie, medicii au constatat că avea splina ruptă de la loviturile încasate. Bărbatul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte a fost arestat.

Cei doi erau împreună de doi ani. Femeia l-a plăcut atât de tare încat și-a lăsat casa și copilul în grija rudelor și a plecat cu bărbatul iubit. Doar că a avut parte de un trai chinuit.

Vecină: „A bătut-o și a omorât-o.”

Reporter: Cu ce ziceți că o bătea?

Citește și
incendiu
Tragedie într-o comună din județul Dâmbovița. O femeie a murit carbonizată în propria locuință

Vecină: „Cu lanțul, lanțul de lega cățeii.”

Reporter: Și cu lanțul și cu biciul?

Vecină: „Așa am auzit. Era tânară, putea să ducă să se angajeze undeva, avea și 10 clase nu era ca să fie așa...”

Ultimul scandal s-a încheiat tragic. Bătută femeia nu a cerut ajutorul nimănui și a sfârșit chinuită de durere. Bărbatul a încercat să îi convingă pe cei apropiați că băutura a ucis-o.

Vecin: „Ăla era gelos.”

Reporter: Și o bătea?

Vecin: „O bătea, până a terminat-o. El a declarat că a căzut beată. Era muncitoare, pleca, se ducea cu ziua pe la lume. Scotea și ea un ban acolo.”

Pentru localnici, întamplarea pare greu de crezut.

Vecin: „Nu se mai bate în ziua de astăzi animalul, dar o femeie, domnule, nu iți mai place cu vorbă bună tu o iei în dreapta, eu stânga. Gelozia asta cred că l-a unit. Gelozia mai mare ca durerea, eu așa gândesc.”

Reporter: Și de-asta a bătut-o?

Vecin: „O fi bătut-o, dracu să-l cânte, el știe ce a făcut.”

Localnică: „Era om bun așa. Ce să știi ce se întamplă în casa omului, că o bătea, nu o bătea. Așa treceam pe lângă el, bună ziua.”

La necropsie, medicii legiști au stabilit că femeia avea splina ruptă. Astfel că moartea a survenit în urma loviturilor primite, au concluzionat aceștia. Mai întâi, reținut de procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Prahova pentru infracțiunea de loviri cauzatoare de moarte, bărbatul a primit ulterior un mandat de arestare. Astfel că este deja după gratii.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult