Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Se simțea amețită dimineața, dar credea că e obosită. Diagnosticul şocant primit apoi

O femeie din Anglia s-a trezit într-o dimineață puțin amețită, dar a pus asta pe seama oboselii. După câteva zile, medicul i-a pus un diagnostic crunt.

Amy Green, în vârstă de 36 de ani, a realizat că ceva nu este în regulă cu ea. Femeia ajunsese să nu își mai poată mișca deloc fața, potrivit Metro

Amy a mers la doctor, acolo unde a aflat că suferă de paralizie facială.

Vedeți în galeria foto a acestui articol imagini cu femeia!

Majoritatea pacienților fac o recuperare completă în decurs de nouă luni, dar mulți rămân cu o paralizie ușoară mai mult timp.

Dacă starea este mai severă, poate fi necesară o fizioterapie sau, în unele cazuri rare, când simptomele severe sunt încă prezente după doi ani, poate fi necesară intervenția chirurgicală.

Citește și
adolescent umilit
Un băiat cu paralizie cerebrală a fost umilit de colegii săi. "Dacă nu intri, o să te lovesc".

„Corpul meu a trebuit să se regenereze și să-și revină. Mi s-a spus că trebuie să mă odihnesc. Muncesc din greu și fac multe lucruri sociale în afara muncii. Știam că trebuie să am grijă de mine. Am fost speriată și îmi venea să plâng, dar nici nu puteam pentru că ochiul meu afectat”, a spus Amy.

Femeia și-a luat concediu doar 10 zile, pentru că îi era teamă să nu cadă în depresie, din cauza singurătății.

„Voiam să mă întorc la normalitate. Am aflat de la început că va trebui să controlez această boală. Aveam nevoie de timp să mă odihnesc”, a mai spus Amy.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult