Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene înfiorătoare în Covasna. Un cal este bătut cu furca de proprietar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene pline de cruzime au fost filmate pe un drum din judeţul Covasna. Un tânăr de 18 ani a legat un cal de o căruţă, pe partea laterală şi din mers, l-a bătut îngrozitor, cu furca.

Un şofer aflat în spatele atelajului a surprins imaginile pe care le-a postat apoi pe internet. Poliţiştii l-au identificat pe făptaş, iar bietul animal a fost ajutat, în final de un medic.

În imagine surprinse în comună Boroșneu se vede cum animalul legat în lateralul atelajului aleargă disperat pe lângă căruţa mânată la galop de un bărbat. Un individ aflat în atelaj se ridică în picioare şi loveşte calul cu forţă peste spate, cu o furcă. La un moment dat cei care mâna căruţa intra chiar şi pe contrasens, dar norocul a făcut ca din faţa să nu vină nicio maşină.

După minute bune de bătaie, individul cu furca observă că este filmat, dar continuă să lovească fără milă animalul. Imaginile au ajuns pe internet, iar poliţiştii din Sfântu Gheorghe l-au audiat deja pe bătăuș.

Acesta a declarat că a vrut să îşi dreseze calul şi să îl înveţe să fugă lângă căruţă. Anchetatorii l-au amendat cu 1000 de lei, dar nu i-au confiscat animalul. Medicul veterinar a constatat că bietul cal e plin de răni pe corp, dar că îşi va reveni după o îngrijire potrivită.

Citește și
Momentul în cale un cal este găsit în bucătăria unui apartament din Satu Mare
Momentul în care un cal este găsit în bucătăria unui apartament din Satu Mare

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult