Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scene de coșmar în Iași. O femeie din Ucraina a fost sechestrată și abuzată sexual de către un taximetrist

Your browser doesn't support HTML5 video.

Clipe de coșmar trăite de o femeie s-au derulat în Iași.

Victima, cu dublă cetățenie, româno-ucraineană, a urcat într-un taxi, iar șoferul a sechestrat-o ore întregi, a dus-o la el acasă și a abuzat-o sexual. Individul a fost prins în toiul nopții de către polițiști în zona gării. Femeia a mai fost victima unui viol în țara ei, la o vârstă fragedă. 

Tânără, în vârstă de 30 de ani, a coborât în Gara de Nord din Iași în toiul nopții, cu gândul să se cazeze pentru câteva ore la o pensiune din oraș. A doua zi dimineață urma să ia trenul spre Suceava, iar de acolo să ajungă în țara de origine, Ucraina.

Așa că a urcat într-un taxi, nebănuind clipele de groază prin care va trece. Taximetristul, un individ de 66 de ani, a refuzat să o ducă la destinație, a sechestrat-o și a abuzat de biata femeie timp de două ore, în casa lui, unde locuia singur.

Dragoș Bordianu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași: "Profitând de faptul că persoana vătămată nu cunoștea municipiul Iași și nici zonele limitrofe, inculpatul a transportat-o într-un imobil din afara orașului, unde a determinat-o, prin constrângere, pe persoana vătămată, să întrețină un raport sexual. La insistențele persoanei vătămate și după ce a primit asigurări că nu vor fi anunțate organele de Poliție a transportat-o înapoi în fața Gării din Iași."

Citește și
Zeci de bărbați din India sunt acuzați că au violat o fată de 15 ani timp de opt luni
O tânără din Craiova s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc, după ce a fost violată. Ce spun anchetatorii

Victima a mers direct la Poliție. Taximetristul a fost găsit de oamenii legii câteva ore mai târziu, tot în zona gării. Crunt este că femeia a mai fost victima unui abuz sexual și în trecut, petrecut în Ucraina, țara ei de origine.

Irina Mitrea, psiholog: "Reacția psihologică a femeilor, în cazul unui viol, este similară cu reacția oricărei persoane pe care o poate avea la un eveniment traumatizant. Supraviețuirea, în cazul unui viol, nu înseamnă doar a scăpa cu viață, ci și a putea trăi cu stigmatul a ceea ce ți s-a întâmplat."

Oamenii din zonă sunt șocați de cele întâmplate.

Fată: "Mulți taximetriști încearcă să se dea la tine sau să iți ceară numere de telefon. Noaptea cred că da, e foarte periculos, e foarte riscant."

Fată: ”Trebuie atenție mare și la persoana din taxi. Îți faci o idee cam ce ar fi cu persoana respectivă."

Pentru fapta comisă, bărbatul a primit arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Individul este cunoscut ca fiind agresiv și, la începutul acestui an, inclusiv soția lui a cerut un ordin de protecție, pe fondul unor violențe, spun judecătorii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult