Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal într-un tren. Un controlor a fost surprins în timp ce lovește un bărbat. VIDEO

Imagini șocante filmate de un călător al unui tren cu destinația Arad-Simeria. Un controlor este surprins în timp ce lovește un bărbat, care fusese dat jos din tren.

Un bărbat este surprins în timp ce este forțat să coborare din trenul care staționa în gara din Milova. Din primele imagini se observă cum acesta zace câteva secunde la pământ, după care se ridică și încearcă să se urce din nou în tren, scrie Aradon.

Observând că bărbatul insistă să se urce în tren, controlorul coboară și începe să-l lovească cu pumnii. În tot acest timp, victima zace nemișcată la sol, sub „ploaia” de lovituri.

Potrivit Aradon, victima este un cioban din Timiș, care era în căutarea unui loc de muncă. Acesta ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, iar acesta ar fi fost motivul pentru care a izbucnit scandalul. În plus, se bănuiește că ar fi consumat băuturi alcoolice, înainte de a se urca în tren.

Citește și
elefanti
Patru elefanți au murit, după ce au fost loviți de un tren în India

Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

„Luni, în jurul orei 18:00, polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla în trenul care circula pe ruta Timișoara-Simeria, pe motiv că nu ar fi avut tichet, în stația Milova, ar fi fost constrâns să coboare din tren fiind agresat de mai multe persoane necunoscute de acesta. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult