Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal în Tulcea, după ce adolescenți cu bâte și topoare au distrus un autoturism

Mai mulți adolescenți înarmați cu bâte și topoare au distrus mașina unui bărbat din Tulcea, care le-a cerut să nu mai împingă un autoturism.

Scandalul a avut loc joi seara, și a fost aplanat fără victime după intervenția jandarmilor. Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Tulcea, un bărbat a sesizat câțiva minori care împingeau o mașină cu scopul de a o muta de pe trotuar.

Bărbatul le-a povestit jandarmilor că, în timp ce se afla cu fratele său la o spălătorie auto din apropiere, a observat mai mulţi minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, care depuneau eforturi să mute un autoturism, de pe trotuar pe partea carosabilă. După ce au reuşit să mute autoturismul pe partea carosabilă, s-au răzgândit şi au mutat autoturismul din nou pe trotuar.

„Le-a spus să lase mașina la locul ei, moment în care minorii au început să îi adreseze injurii și amenințări, după care au plecat doar pentru a reveni în scurtă vreme, înarmați cu topoare și bâte pe care le-au folosit pentru a le arunca spre bărbat” precizează Jandarmeria Tulcea, potrivit Agerpres.

Minorii, dar și alte persoane ieșiseră înarmați dintr-o curte aflată în apropiere, și au tăbărât pe bărbatul care le spusese să nu mute mașina parcată.

Citește și
Politie
Polițiști obligați de șefi să aplice amenzi abuzive. Cum au fost amenințați agenții

„Acesta nu a fost rănit, dar minorii i-au vandalizat autoturismul (cu care venise la spălătorie, n.r.), distrugând cu bâtele și topoarele două portiere” au precizat reprezentanții Jandarmeriei.

„Minorii au aruncat toporul şi bâtele într-o curte din apropiere şi au fugit în spatele unei alte curţi aparţinând unui imobil de pe strada Taberei” arată sursa citată. Agresorii nu au fost încă depistați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult