Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Detaliul șocant descoperit de un cuplu în camera bebelușului lor: „Este ca Houdini”

Părinții unui bebeluș au trecut prin momente de groază când au deschis ușa camerei în care se afla fetița. Un piton regal, de aproape un metru lungime, s-a furișat pe lângă ei, a coborât scările și s-a ascuns sub canapea.

Tatăl fetiței a decis că nu vrea să intervină și și-a sunat fratele, care a reușit să prindă șarpele și să îl ducă la o asociație de protecție a animalelor, scrie metro.co.uk.

„Cuplul a fost extrem de șocat să găsească șarpele care se plimbă prin casa lor. Șarpele ieșise din camera copilului înainte de a trece de scări și să ajungă sub canapea. Pitonul a fost foarte prietenos, așa că eram sigur că este un animal de companie scăpat dintr-o casă din apropiere", a povestit Louis Horton, un reprezentant al asociației de protecție a animalelor.

Proprietarul șarpelui s-a dovedit a fi vecina de alături a familiei, care îl dăduse dispărut de patru luni, după ce a reușit să scape printr-o gaură din terariul său. Aceasta spune că nu și-a alertat vecinii pentru că nu a vrut să îi sperie. 

„Șerpii sunt ca niște ninja, este uimitor cum pot scăpa. Gozer este ca Houdini. Este foarte obraznic, dar suntem atât de încântați să-l avem acasă”, spune proprietara șarpelui.

Citește și
Momentul şocant când un piton înghite complet un câine vagabond.
Momentul şocant când un piton înghite complet un câine vagabond. FOTO şi VIDEO

Șarpele a ajuns în cele din urmă înapoi în terariul său, care a fost reparat între timp ca să nu mai poată scăpa. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult