Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a "lăudat" prietenilor că și-a ucis iubita. Mărturisirile făcute anchetatorilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz sinistru, în Râmnicu Vâlcea. O tânără de 19 ani a fost ucisă şi îngropată în pădure de iubitul ei mai mic cu un an decât ea.

Crima a fost săvârşită luna trecută şi în tot acest timp, bărbatul s-a lăudat cu isprava prietenilor săi după cum le-au mărturisit aceştia anchetatorilor.

Însă nimeni nu l-a crezut până când suspectul nu i-a arătat unui apropiat locul unde a ascuns cadavrul. Iar acesta din urmă a alertat poliţia. Luat la întrebări, tânărul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru omor calificat.

Cei doi iubiţi au crescut amândoi în centre de plasament, apoi au ajuns în grija asistenţilor maternali. Anul trecut, tânăra şi-a părăsit gazda şi a rătăcit pe străzi. În scurt timp a adus pe lume un copil, pe care l-a abandonat în spital.

Apoi l-a cunoscut pe Cristian. Acesta stătea cu o bătrână care l-a primit în casa ei. În tot acest timp, tânăra se mută de la o prietenă la alta, spun cunoscuţii.

Citește și
barbat cu un cutit in mana
Tânără ucisă şi îngropată în pădure de iubit, în Vâlcea. Ar fi pregătit crima din timp

Povestea de iubire s-a schimbat, susţin apropiaţii, deoarece Cristian era o fire agresivă. A bătut-o rău, iar tânăra l-a reclamat la poliţie şi l-a părăsit. Individul însă nu a acceptat separarea şi a pus la cale un plan monstruos.

Tânărul de 18 ani, care între timp a recunoscut crima, le-a povestit anchetatorilor cum a premeditat totul. I-a adus pe poliţişti în Valea Stăncioiului, unde şi-a ademenit iubita.

Apoi le-a povestit celor care se ocupă de anchetă cum a plănuit să o omoare, ba chiar că pregătise din timp şi groapa în care să-i ascundă trupul neînsufleţit, în aşa în fel încât nimeni să nu facă vreodată legătura între dispariţia iubitei sale şi femeie.

Dar tânărul s-a "lăudat" câteva săptămâni cunoscuţilor că a ucis-o. Nimeni nu l-a luat în seamă, până când bărbatul nu i-a arătat unui prieten locul în care a îngropat-o pe fată. Îngrozit de fapta, omul a anunţat poliţia.

Localnic: "El era foarte violent, bea, ameninţa pe toată lumea, el avea ordin de restricţie împotriva ei. A povestit la toată lumea că a omorât-o pe fată şi nimeni nu l-a crezut."

Prieten: "Era un tip agresiv şi cu mine se purta urât, era rău, i-a bătut pe unii, dar nu l-am crezut în stare chiar de aşa ceva."

Tânărul a fost reţinut pentru omor calificat. Anchetatorii încearcă să afle şi dacă suspectul a avut vreun complice, care să-l ajute să ascundă trupul neînsufleţit în pădure.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult