Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a îmbătat crunt, și-a bătut mama și a incendiat casa. Bătrâna trăia un calvar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr din judeţul Iași s-a îmbătat crunt şi într-o criză de furie şi-a bătut mama, apoi şi-a incendiat casa. Femeia era transportată la spital când locuinţa a început să ardă, iar vecinii au sărit să stingă flăcările.

Pompierii au intervenit şi ei la timp, aşa că focul nu a cuprins şi alte locuinţe învecinate.

Bărbatul care a provocat tot scandalul este internat la Psihiatrie, la Socola, pentru investigaţii.

Sătenii din Mogoșești spun că bătrâna de 70 de ani trăieşte un calvar de ani buni din pricina fiului ei. Tânărul nu este căsătorit, munceşte cu ziua prin sat şi adesea da toţi banii pe băutură, spun oamenii.

Tot vecinii povestesc că ar fi avut mai multe internări la spitalul de psihiatrie, dar de fiecare dată medicii îl lăsau să vină acasă după câteva zile.

Când au văzut flăcările, vecinii au sunat repede la 112 şi au încercat să stingă acoperişul cu găleţile cu apă până ce au ajuns pompierii. Focul a distrus o mare parte din casă şi lucrurile dinăuntru.

Între timp, în fata anchetatorilor, şi de această dată mama tânărului a negat că a fost bătută şi le-ar fi spus poliţiştilor că a căzut şi s-a lovit.

Tânărul a fost dus la Institutul de Psihiatrie din Iaşi pentru o evaluare, iar sărmana femeie va locui o perioadă la o fiică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult