Modifica setarile cookie
Toate categoriile

S-a făcut lumină în cazul lui Mihai Roman, românul din Italia ucis în stil mafiot. Asasinii au fost arestați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Carabinierii au făcut lumină în cazul românului de 33 de ani care a fost ucis în stil mafiot la Roma, în urmă cu aproape un an.  

Bărbatul, tatăl a doi copii de 10 ani, fusese împușcat mortal în stradă de către doi indivizii mascați care au venit pe motocicletă. Cei doi, împreună cu un complice, au fost arestați pentru omor calificat.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Anchetatorii spun că execuția a fost plănuită de un român de 27 de ani, cu care victima a avut un conflict minor. Individul a fost ajutat de un compatriot, dar și de un cetățean italian.

Citește și
incendiu Porțile de Fier 1
„Oala în care se află contactul a bubuit”. Anchetă oficială pentru a afla cauza incendiului de la Porțile de Fier I

Crina Suceveanu, jurnalist în Italia: „Este capul acțiunii, el a organizat această ucidere ca o răzbunare. A fost clar o reglare de conturi. A fost utilizat un italian pentru a conduce o motocicletă de mare viteză pentru a dispărea în trafic, aceștia s-ar fi mulțumit cu o plată de 500 de euro, un altul care a dat pontul, unde se afla și când apare, ca să poată să aibă loc această execuție”.

Potrivit publicației La Repubblica, victima și cel care a apăsat pe trăgaci se certaseră, după ce copiii lor au intrat în conflict. Românul executat l-ar fi lovit pe copilul agresorului.

Atacatorii au fost prinși în urma unei alte investigații. Carabinierii au descoperit că dețineau un atelier unde modificau arme de jucărie, astfel încât să devină letale. Apoi ancheta a descoperit că sunt vinovați și de uciderea lui Mihai Roman. Familia victimei așteaptă cu înfrigurare procesul.

Soția bărbatului ucis: „Băiețeii merg la scoală, își continuă viața. Întreabă „tatăl meu? Tatăl meu?””.

Mama bărbatului ucis: „El a avut un conflict cu țiganii aceia, acum vreo doi-trei ani. Eu ce pot să le explic, că tatăl lor este în cer și s-a format într-o stea care are grija lor. Să se facă dreptate, că au rămas doi copii distruși”.

Bărbatul ucis era originar din Iași și locuia de 15 ani în Italia, unde lucra ca zidar. A lăsat în urmă o soție și doi copii gemeni de 10 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult